Z rokami globoko v zemlji in glavo nad oblaki.

In kdo smo mi? ZEMELJSKI SANJAČI

Pri našem projektu smo združili moči Kmetija Avšič in Zdrava dostava.Na prvi pogled gre za dve različni plemeni. Kmetija Avšič je zrelo družinsko podjetje z več kot štiridesetletno tradicijo, ki se ukvarja s pridelovanjem zelenjave in vzgojo sadik.
Bila je ena prvih ljubljanskih kmetij, ki je začela z ekološko pridelavo, k čemur jo je med drugim spodbudilo tudi dejstvo, da leži na vodovarstvenem območju. Pri Zdravi dostavi pa smo zbrani mladi zanesenjaki digitalne, hipsterske generacije. A druži nas skupna vizija bolj zdravega, pravičnega in povezanega sveta.
Aleš Avšič
Kajetan
Gašper
Mojca
Liki

Aleš
oče kmetije

Kajetan
znanstvenik digitalizacije

Gašper
eko heroj

Mojca
eko bojevnica

Liki
eko borka

Narekovaji

Lahko bi rekli, da imamo roke globoko v zemlji in glavo med oblaki.

Strokovnjaki s Kmetije Avšič skrbijo za odporna semena in sadike, iz katerih ob ekološki pridelavi zrastejo hranljivi in okusni plodovi. Pri tem črpajo iz bogatih izkušenj, a obenem nenehno raziskujejo tudi inovativne pristope.Ekipa Zdrave dostave pa se trudi, da s pomočjo učinkovitega, a iskrenega marketinga in privlačne spletne strani sadove njihovega dela približa vam – ozaveščenim kupcem oziroma ekoljubcem. Poskrbimo tudi, da ekološka zelenjava pride do vas v recikliranih oziroma povratnih zabojčkih v najkrajšem možnem času in z najmanjšo ceno za okolje.

 

 

Vas zanima več o tem, kako obdelujemo našo zemljo? 

Kajetan obira solato