Food Wrap – Mixed Pack

18,50 

Šifra: 12341234512347 Kategoriji: ,
 

Opis

Opis

Food Wrap povoščene krpice vašo hrano ohranjajo svežo, prispevajo k zmanjšanju odpadkov, uporabite jih lahko večkrat in pripomorejo k zviševanju okoljske zavesti.

PAKET food wrap vsebuje 3 povoščene krpice v dimenzijah:

  • 1 x 20 x 20 cm,
  • 1 x 26 x 26 cm
  • 1 x 33 x 33 cm

Država porekla

  • Slovenija

Kako uporabiti

Beezeeb krpico uporabljate za shranjevanje sadja, zelenjave, sendvičev, oreščkov, kruha ali pokrivanje posod s hrano. Krpico ovijete okoli hrane ali posode, podržite nekaj sekund, da toplota vaših rok zmehča vosek, ki se tako lažje upogne.
Za bolj domiselno uporabo si lahko na spletu ogledate navodila za izdelavo žepka za sendvič, posodice za prigrizke, origami škatlice, žepka za oreščke ali zavijanja daril

Krpico po uporabi operete pod mlačno tekočo vodo. Pri tem lahko uporabite nežno raztopino detergenta. Krpico obrišite, posušite in shranite za nadaljnjo uporabo.

Krpico lahko uporabljate leto in več. Če je na krpici veliko razpok, jo lahko obnovite tako, da jo za nekaj minut postavite v ogreto pečico. Pri tem ne pozabite podlage, na katero je krpica položena, zaščititi s peki papirjem. Ko ocenite da krpica ni več primerna za uporabo, jo lahko odvržete v zabojnik za biološke odpadke, ali iz nje izdelate baklo za vrtno zabavo. Baklo izdelate tako, da krpico razrežete na trakove in jih trdno ovijete okoli vrha palice.

Sestavine

Izdelane so iz 100% bombažnega blaga, čistega čebeljega voska, bio kokosovega olja, bio jojobinega olja in ročno nabrane smrekove smole iz slovenskih gozdov.

Dodatne informacije

Teža 0.001 kg