Lesenjača Povratulja

15,00 

Trenutno ni zaloge

Ni na zalogi

Šifra: lesena-povratna-embalaza Kategorije: , ,
 

Opis

Naloga lesenega povratnega zabojčka je, poleg tega, da zgleda nesramno dobro, da udobno in varno transportira tvojo dostavo od naše kmetije do tvojega doma.

Po opravljeni misiji zabojček ostane pri tebi na počitnicah, dokler je pri naslednji dostavi ne zamenja njena enojajčna dvojčica, ki je izbrala isto karierno pot kot njena sestra in njena babica pred njo.

Tvoja naloga je le, da omogočiš zabojčku varno zatočišče, kjer lahko počaka, da jo naši dostavljalci poberejo in vrnejo v bazni tabor.

Trening in izobrazba (izdelava in graviranje) Lesenjače nas stane približno 15€, zato je tudi ne moremo brezplačno vključiti k vsakemu naročilu, četudi bi si to želeli.

Za vse, ki si pa si zelo močno želite, da vaši izdelki potujejo 1st class, pa smo omogočili, da ob kavciji lahko že pri prvem naročilu vse izdelke pripreljemo v ročno izdelani gajbici (res je, vsako prvo sončno nedeljo v mesecu jih sami zbijamo na vrtu za hišo).

Sistem lesenjač deluje po krožnem principu, kar pomeni, da ob vsaki dostavi vrneš prazno Lesenjačo in prejmeš novo, polno dobrot.

Dodatne informacije

Teža 0.001 kg