Opis
O albuminski skuti
Albuminska skuta je po sestavi beljakovin najkakovostnejši mlečni izdelek. Praktično ne vsebuje kazeinov in je skoraj brez maščobe. Glavna sestavina so beljakovine – albumini, ki jih s pomočjo segrevanja in dodatka kisa izločimo iz domače ekološke sirotke.
Eko albuminska skuta je blagega sladkega okusa, struktura pa je rahlo mazava. Uporaba je lahko prav enaka, kot pri ostalih skutah, odločiti se morate le glede na vaš okus. Eko domača albuminska skuta prihaja iz Ekološka Kmetije Kukenberger.
Država porekla
Slovenija – Ekosirarna Kukenberger
Shranjevanje
Hraniti pri temperaturi 2-4°C
Sestavine
Ekološka pasterizirana sirotka iz senene prireje
Hranilna vrednost
Na: 100g
Kalorije: 149 kcal
Skupaj maščobe: 9,35 g
Nasičene maščobe: 6,4 g
Ogljikovi hidrati: 4,10 g
Prehranske vlaknine: 0 g
Sladkor: 4,10 g
Beljakovine: 12,00 g