🚛 Vprašanja o dostavi 🚛

🍎 Ali dostavljate v mojo okolico? 

 

Dostavljamo sami in ne uporabljamo zunanjih ponudnikov, zato se naš dostavni krog  počasi (ampak vztrajno💪) širi. Dostavimo ti, če lahko svojo poštno številko, najdeš na seznamu:

   • 1000, 1001, 1210, 1211, 1231, 1260, 1261, 1360, 1351, 1358, 1357 ,1356, 1291,1354,1352,1353,1292, 1230 (najnovejša postojanka🚀)

Za naročila v vrednosti nad 100 eur pa te po predhodnem dogovoru obiščemo tudi kje drugje. 😉Svoje povpraševanje pošlji na mail info@zdravadostava.si. Potrudili se bomo, da najdemo skupno rešitev, kako ti dostaviti sveže, ekološko sadje in zelenjavo. 

 

🍎 Katere dneve dostavljate?

 

 • Ljubljana in okolica: ponedeljek, sreda in sobota
 • Vrhnika: ponedeljek, sreda in sobota 
 • Medvode: ponedeljek
 • Logatec: sobota
 • Kamnik pod Krimom: sobota
 • Ig: sobota
 • Škofljica: sobota
 • Domžale: sobota
 • Kamnik: sobota
 • Medvode: ponedeljek popoldne

 

🍎 Lahko dobim dostavo že jutri?


Naročila za popoldansko dostavo pobiramo do 11ure isti dan. Za dopoldansko dostavo pobiramo naročila do 11 ure en dan prej.

Ko boš svojemu naročilu dodal želene pridelke in vpisal svojo poštno številko, se ti bo odprlo okence za izbiro datuma. V kolikor ne moreš izbrati želenega datuma, pomeni, da so naše kapacitete za tisti dan že zasedene. Predlagamo, da planiraš vnaprej in svojo dostavo naročiš že danes.

 

🍎 Ali lahko plačam z nakazilom na TRR?

Seveda. Ob izbiri načina plačila izberi "Plačilo z darilnim bonom", na potrditveni email pa odgovori, da bi rad plačal z nakazilom na TRR. Nazaj ti bomo poslali račun takoj ko bomo prejeli tvoje potrdilo o plačilu  že lako pričakuješ svojo dostavo.

 

🍎 Ali je možen osebni prevzem?

 

Svojo dostavo lahko sam prevzameš v naših pisarnah v centru Ljubljane na naslovu Vrtača 11, 1000 Ljubljana, ali pa vsako soboto v Zlati Ptički v Kamniku. 

 

🍎 Kakšna je cena dostave?

 

Dostava je brezplačna pri nakupu nad 30 eur! 🥳 Drugače pa stane le 2 eur.

 

🍎 Ali laho dostavite tudi v mojo pisarno.

 

Seveda lahko. Brez problema se lahko pridružiš našim eko kolektivom - piši na kajetan@zdravadostava.si (sadni konzultant in specialist za eko pisarne). 

📝 Vprašanja glede naročila 📝

🍎 Kolikšna je minimalna cena mojega naročila?


Minimalna cena naročila je 15 eur. V kolikor boš uporabil kupon za popust mora končna cena še vedno presegati 15eur. 

 

🍎 Kaj če mojega izdelka na dan dostave ne bo na zalogi?

 

Zaradi zagotavljanja kakovosti, svežine, spremenljivosti povpraševanja in same nepredvidljivosti ekološkega sadja in zelenjave, se kaj hitro lahko zgodi, da določenega artikla nimamo na zalogi. 😬Najlaže se manjku v tvoji dostavi izogneš tako, da v komentar napišeš 3 alternative, ki bi jih želel v zameno za manjkajoče pridelke. Lahko napišeš tudi, da bi v primeru odstopanja zalog želel več že naročenega. V takšnem primeru bomo tvojo dostavo dopolnili z že naročenimi pridelki. Vedno pa lahko izbereš vračilo denarja, ki ti ga povrnemo na medij plačila takoj.

🍎 Oddal sem svoje naročilo ali lahko kaj dodam?

 

V kolikor si se tega spomnil pravočasno in tvoja dostava še ni v fazi priprave, tvoje naročilo z veseljem dopolnimo. 😎 Svoje želje nam zaupaj na mail info@zdravadostava.si. 📩Znesek dodanih pridelkov na podlagi izstavljenega računa poravnaš z nakazilom na TRR, pošlješ potrdilo in že se lahko veseliš svoje (dopolnjene) dostave. 😃

 

🍎 Mislim da mi v dostavi nekaj manjka...


V tem primeru pozorno preveri svoj poštni predal, ki si ga vpisal pri naročanju. V njem bi te že moral čakati mail z geslom za dobropis oz. obvestilo o vrnjenem denarju. Prosim če nam dovoliš do enega tedna, da to uredimo. V kolikor v tem času ni tako, te prosimo, da ne trpiš v tišini in nas o tem obvestiš na info@zdravadostava.si. 😉

 

🍎Pridelki so do mene prišli poškodovani, gnili ali pa mi kako drugače niso všeč!

 

Prosim piši na info@zdravadostava.si , od nas lahko pričakuješ brezhibne pridelke na višku svežine. V kolikor o napakah ne bomo slišali bomo le z težavo postali to kar hočemo. 💪

 

🥑Glede naših pridelkov 🥑

🍎 Kako vem da so izdelki res bio?


Sodelujemo le z EKO certificiranimi kmetijami, ki vsako leto obnovijo svoj certifikat. Tudi sami imamo SI-EKO-002 certifikat, katerega lahko najdeš tukaj.


🍎Ali je na vaši strani vse ekološkega izvora?


  Tako je, naša ponudba je samo in izključno ekološka. V gajbici v kateri se konvencionalni pridelek dotika z ekološkim, se zaradi kros-kontaminacije, ta več ne more ponašati z EKO znakom. 


  🍎Iz kje prihajajo pridelki v moji dostavi?


   Pridelki prihajajo iz celega sveta. Trudimo se čim več sodelovati  s slovenskimi kmeti, a žal nam te zaradi našega podnebja večino leta težko priskrbijo pridelke, ki jih hočete. Tropski sadeži vendarle prihajajo iz… tropskih dežel 😁


   📦 Glede naše embalaže 📦

    

    

   🍎Nočem da moji izdelki pridejo zaviti v plastiki!


    In prav je tako! V naši dostavi ne boš našel niti grama plastike. Tvoji izdelki bodo prišli v lesenem zabojčku, kartonasti škatli in papirnatih vrečkah, ki ohranjajo svežino. Našo embalažo lahko brez problema ponovno uporabimo, zato jo nikar ne zavrzi!


    🍎Ali lahko leseno gajbico vrnem?


     Zelo bomo veseli vsake gajbice, ki bo našla svojo pot nazaj do nas. Najbolje bo da nam jo vrneš ob predaji naslednje pošiljke.


     Prišel si do konca, v kolikor nismo odgovorili na tvoje vprašanje nam prosim piši na info@zdravadostava.si in z veseljem ti bomo odgovorili.


     Za konec bi se ti radi še lepo zahvalili! Izkazal si zanimanje, da izboljšaš svoje prehrambene navade, zmanjšaš svoj ogljični odtis in skupaj z nami narediš korak k boljšemu jutri.


     Začni svojo eko zgodbo še danes 💚