🚛 Vprašanja o dostavi 🚛

🍎 Ali dostavljate v mojo okolico? 

Dostavljamo sami in ne uporabljamo zunanjih ponudnikov, zato se naš dostavni krog  počasi (ampak vztrajno💪) širi. Dostavimo ti, če lahko svojo poštno številko, najdeš na seznamu:

  • 1000, 1001, 1210, 1211, 1231, 1260, 1261, 1360, 1351, 1358, 1357 ,1356, 1291,1354 (najnovejša postojanka🚀)

Za večja naročila (nad 100 eur) pišite na info@zdravadostava.si in se bomo potrudili, da najdemo skupno rešitev kako vam bomo dostavili sveže, ekološko sadje in zelenjavo. 

 

🍎 Katere dneve dostavljate?

 

Dostavljamo vse dni v tednu razen nedelje (gospodov dan🙏🏻)

 

🍎 Lahko dobim dostavo že jutri?


Žal ne. Tvoja dostava potrebuje vsaj en dan, da se pripravi in organizira svojo pot do tebe.

Ko boš napolnil svojo gajbico in vpisal svojo poštno številko, se ti bo odprlo okence za izbor datuma. V kolikor ne moreš izbrati želenega datuma pomeni, da so naše kapacitete za tisti dan že zasedene. Predlagamo, da planiraš v naprej in si rezerviraš svoje mesto že danes.

 

🍎 Ali je možen osebni prevzem?

 

Svojo dostavo lahko sam prevzameš v naših pisarnah v centru Ljubljane na naslovu Vrtača 11, 1000 Ljubljana, ali pa vsako soboto v Zlati Ptički v Kamniku. 

 

🍎 Kakšna je cena dostave?

 

Dostava je brezplačna pri nakupu nad 30 eur! 🥳 Drugače pa stane le 2.5 eur.

 

🍎 Ali laho dostavite tudi v mojo pisarno.

 

Seveda lahko. Brez problema se lahko pridružiš našim eko kolektivom - piši na kajetan@zdravadostava.si (sadni konzultant in specialist za eko pisarne). 

📝 Vprašanja glede naročila 📝

🍎 Kolikšna je minimalna cena mojega naročila?


Minimalna cena naročila je 15 eur. V kolikor boš uporabil kupon za popust mora končna cena še vedno presegati 15eur. 

 

🍎 Kaj če mojega izdelka na dan dostave ne bo na zalogi?

 

Zaradi zagotavljanja kvalitete, svežine, spremenljivosti povpraševanja in same nepredvidljivosti sadja in zelenjave  se to zna zgoditi. Najlaže se situaciji izogneš tako da v komentar napišeš 3 alternative, ki bi jih želel. Lahko tudi napišeš, da bi v primeru odstopanja zalog želel več že naročenega. V takšnem primeru ti bomo dostavo dopolnili z že naročenimi pridelki.

 

🍎 Oddal sem svoje naročilo ali lahko kaj dodam?

 

V kolikor si se tega spomnil pravočasno ti željo z veseljem izpolnimo, idelek boš moral dokupiti z nakazilom na TRR ali PayPal. Piši nam na mail.

 

🍎 Mislim da mi v dostavi nekaj manjka...


Poglej poštni naslov, ki si ga napisal pri naročanju, v njem bi moral najti pošto z geslom za dobropis. V kolikor temu ni tako, te prosimo, da ne trpiš v tišini in nam pišeš na info@zdravadostava.si.

🍎Pridelki so do mene prišli poškodovani, gnili ali pa mi kako drugače niso všeč!


Prosim piši na info@zdravadostava.si , od nas lahko pričakuješ brezhibne pridelke na višku svežine. V kolikor o napakah ne bomo slišali bomo le z težavo postali to kar hočemo. 💪

 

🥑Glede naših pridelkov 🥑

🍎 Kako vem da so izdelki res bio?


Sodelujemo le z EKO certificiranimi kmetijami, ki vsako leto obnovijo svoj certifikat. Tudi sami imamo SI-EKO-002 certifikat, katerega lahko najdeš tukaj.


🍎Ali je na vaši strani vse ekološkega izvora?


  Tako je, naša ponudba je samo in izključno ekološka. V gajbici v kateri se konvencionalni pridelek dotika z ekološkim, se zaradi kros-kontaminacije, ta več ne more ponašati z EKO znakom. 


  🍎Iz kje prihajajo pridelki v moji dostavi?


   Pridelki prihajajo iz celega sveta. Trudimo se čim več sodelovati  s slovenskimi kmeti, a žal nam te zaradi našega podnebja večino leta težko priskrbijo pridelke, ki jih hočete. Tropski sadeži vendarle prihajajo iz… tropskih dežel 😁


   📦 Glede naše embalaže 📦

    

    

   🍎Nočem da moji izdelki pridejo zaviti v plastiki!


    In prav je tako! V naši dostavi ne boš našel niti grama plastike. Tvoji izdelki bodo prišli v leseni gajbici in papirnatih vrečkah (ki ohranjajo svežino). Oboje je še uporabno zato ju nikar ne zavrzi!


    🍎Ali lahko leseno gajbico vrnem?


     Zelo bomo veseli vsake gajbice, ki bo našla svojo pot nazaj do nas. Najbolje bo da nam jo vrneš ob predaji naslednje pošiljke.


     Prišel si do konca, v kolikor nismo odgovorili na tvoje vprašanje nam prosim piši na info@zdravadostava.si in z veseljem ti bomo odgovorili.


     Za konec bi se ti pa radi zahvalili. Izkazal si zanimanje, da izboljšaš svoje prehrambene navade, zmanjšaš svoj ogljični odtis in skupaj z nami narediš prvi korak k boljšemu jutri.


     Začni svojo eko zgodbo še danes 💚